Jiuqu Yingyue-serie 36mm Dameshorloge, Replica Horloges

Voordat de pruimen bloeien en honderden bloemen bloeien, komt de lente alleen naar de wereld. In 2024 lanceert Shanghai Watch het nieuwe Fuxing Jiuqu Yingyue 36 mm dameshorloge, waarbij gebruik wordt gemaakt van ingenieus goudsnijwerk om een polstuin te creëren met een diep gevoel voor architectuur en vitaliteit. Het kronkelende brugdek, de grillige paviljoens en het prachtige landschap van de Yuyuan-tuin zijn teruggebracht tot een kleine ruimte met voortreffelijke uurwerktechnologie. Een tak pruimenbloesem bloeit rustig met een zwakke geur.

In de 19e eeuw verwelkomde de Yuyuan-tuin in Shanghai gasten over de hele wereld met het paviljoen in het midden van het meer als centrum en de Jiuqu-brug als weg. Eén brug en één paviljoen zijn symbolen van Shanghai’s ‘stadsvisitekaartje’ tegenover de wereld en zijn ook de belichaming van het culturele en artistieke erfgoed van de stad. Tijdens het merkvernieuwingstraject in 2022 maakt Shanghai Watch gebruik van de artistieke tuinconceptie van Yuyuan Garden, integreert traditioneel goudsnijwerk in mechanisch esthetisch ontwerp en lanceert op grootse wijze Fuxing Jiuqu Yingyue, een kast van 40 mm en Jiuqu Bridge, Lake Pavilion en Cang The Het wijzerplaatontwerp naast het Songyi-meer toont allemaal de esthetische diepte en inspiratie van de unieke oosterse charme in Shanghai-stijl van het merk. Het merk heeft nieuw werk toegevoegd, waarbij gebruik is gemaakt van een kast van 36 mm en iconische goudsnijwerkelementen om de pruimenbloesem, een van de drie vrienden van Suihan, opnieuw te interpreteren, waardoor ongeëvenaarde vitaliteit en tijdloze schoonheid in het horloge wordt geïnjecteerd. Replica horloges.

Het Jiangnan-tuinlandschap is prachtig uitgesneden met vierkante inch gouden graveringen op de wijzerplaat van natuurlijk parelmoer. De negen-gebogen brug met nette en rechte lijnen strekt zich uit van de onderkant van de wijzerplaat tot het paviljoen in het midden van het meer aan de linkerkant – de kronkelende negen-gebogen brug verwelkomt Chinese en buitenlandse toeristen. , de wereld verzamelen in een klein theehuispaviljoen, genietend van het duizenden kilometers lange landschap van Yu Garden. Het subtiele oppervlak van de meersteen, de textuur van de takken en bladeren van de Cangqiu Winter Plum en de scherpgerande paviljoens en brugdekken voegen allemaal een gevoel van levendigheid toe aan het beeld. Alleen vakmanschap kan het gedetailleerde contrast tussen het natuurlijke mechanisme en de geometrische lijnen van het gebouw presenteren.

Op de wijzerplaat is om 3 uur een tak pruimenbloesem te vinden, die de finishing touch is van het schilderij en de prachtige betekenis draagt van het goede nieuws van de lente, veel geluk en vrede. In tegenstelling tot de schoonheid van bloemblaadjes die in de westerse decoratieve esthetiek wordt benadrukt, richt deze winterpruim zich meer op de sterke takken en prachtige bloei. De kelk van de pruimenbloesem heeft vijf symmetrische bloembladen met een zwevende geur, die prachtig is; de takken en stammen van de pruimenbloesem zijn kronkelig en ruig, krachtig en robuust en laten de trotse botten van de sneeuw zien. De geur van in goud gesneden pruimenbloesems is vastgelegd in de horizon van de pols. Op dit moment gaan altijd schoonheid en voorspoed gepaard. Kunst en tijd gaan perfect samen, waarbij een gedicht en een schilderij van pruimenbloesems die in de lente bloeien, met elkaar verweven zijn.

De nieuwe Shanghai Watch Revival, Jiuqu Yingyue-serie, brengt twee prachtige 36 mm-stukken die geschikt zijn voor vrouwen om te dragen. De ene is een PVD roségouden 316L roestvrijstalen kast met een 18K goud gegraveerde zwarte parelmoer wijzerplaat en een zwarte leren band. , waardoor de kalmte en rust onder de zwartgouden maan ontstaat. De andere is een 316L roestvrijstalen kast met een platina gegraveerde witte parelmoer wijzerplaat, bekleed met een witte leren band, die nog puurder en mooier is. Eén zwarte en één witte symboliseren de dag en de nacht wanneer Yu Garden baadt in gouden licht. Het is ook het gouden lichttafereel wanneer toeristen zich om middernacht verspreiden, en de witte boven- en onderkant in het sneeuwtafereel, een paviljoen midden in de sneeuw dat al jaren te zien is.